Ads Area

Turkcell 30. yıl çekilişine ilgi katlanarak büyüyor

Turkcell’in 30. yıl kutlamaları kapsamında başlattığı büyük çekiliş kampanyası yoğun ilgiyle devam ediyor. 
 

Tüm Turkcell’lilerin katılabildiği yılın en büyük çekiliş kampanyası için başvurular, Turkcell mağazalarından yapılıyor. 
 


15 Aralık’ta sona erecek çekilişin büyük hediyesi ise 3 adet Togg. Turkcell’in 30. yılını müşterileriyle birlikte kutlamak için başlattığı dev çekiliş kampanyası hız kesmeden devam ediyor. 
 
Çekiliş kampanyası kapsamında, 3 adet Togg, 5 Vespa, 3 iPhone 15, 30 Playstation, 30 elektrikli scooter, 200 Samsung tablet ve 30 oyun bilgisayarı gibi büyük ödüller, şanslı Turkcell’lileri ve Turkcell ailesine yeni katılacak müşterileri bekliyor. 
 
Turkcell’lilerin 30. yıl çekilişine katılmak için mağazalarda yer alan kampanya katılım ekranından ad – soyad, telefon numarası, il ve ilçe bilgilerini doldurmaları yeterli oluyor. 
 
Başvuruları 15 Aralık 2024 tarihinde sona erecek olan 30. yıl çekiliş kampanyasında her gün yeni bir çekiliş hakkı sağlanıyor. 
 
 “30’uncu yaşımızı Turkcell’lilerle kutluyoruz” 
Turkcell Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kadri Özdal, kampanyanın gördüğü ilgiden çok memnun olduklarını belirterek şöyle dedi: 
 
“Turkcell olarak, tam 30 yıldır müşterilerimizden aldığımız güç ve destekle sürdürdüğümüz başarılı yolculuğumuzu, yine müşterilerimizle birlikte kutlamaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. 
 
Bizim için anlamı çok büyük olan bu yılda, tüm Turkcell’lilere teşekkürlerimizi sunmak, Turkcell ailesine yeni katılacak müşterilerimize merhaba demek ve birlikte geçirdiğimiz 30 yılın bizler için taşıdığı değeri paylaşmak için kapsamlı bir çekiliş kampanyası düzenledik. 
 
Kampanyamız büyük bir ilgi gördü. 15 Aralık’a kadar tüm müşterilerimizi, heyecanımıza ortak olmaları ve büyük 30’uncu yıl çekilişimize katılmaları için Turkcell mağazalarına davet ediyorum.” 
 
Kampanya tarihleri (16 Eylül-15 Aralık) arasında, Türkiye genelinde Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.’ye ait mağazalara giderek, kampanya katılım ekranına ad-soyad, GSM no ve adres bilgilerini doldurup kayıt oluşturan bireysel Turkcell müşterilerine 1 çekiliş hakkı veriliyor. Günlük 1 katılım hakkı, kampanya dönemi boyunca ise toplam 91 çekiliş hakkı ile sınırlıdır.
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area