Ads Area

Galaxy AI’ın yaratıcılık ve üretkenlik dolu özellikleri 48 farklı Samsung modelinde kullanılabiliyor

Bu yılın başında ilk olarak Galaxy S24 Serisi ile mobil yapay zeka çağını başlatan Samsung Electronics, yayınladığı güncellemelerle Galaxy AI’ı önceki model akıllı telefonlarına, akıllı saatlerine, kulaklıklarına ve tabletlerine taşımaya devam ediyor. 
 

48 farklı model Samsung akıllı telefon, tablet, akıllı saat ve kulaklık ile Galaxy AI’ın yaşamı kolaylaştıran birçok yapay zeka özelliği dünya çapında milyonlarca kullanıcıya ulaşmaya devam ediyor. 
 


 Yapay zekanın potansiyelini Galaxy AI ile mobil cihazlara taşıyan Samsung Electronics, çeşitli güncellemelerle, Galaxy AI yeteneklerini diğer akıllı telefon modellerine, akıllı saat, kulaklık ve tabletlere entegre etmeye devam ediyor. 
 
Galaxy AI’ın üretken ve yaratıcı özelliklerini farklı modellere taşıyarak zenginleştiren ve kullanımını yaygınlaştıran Samsung, mobil yapay zeka deneyimini ve sunduğu kolaylıkları daha fazla kullanıcı için erişilebilir kılıyor.  
 
100 milyon kullanıcıya ulaştı, hedef 200 milyon Galaxy AI kullanıcısı 
Bu kapsamda Samsung, One UI arayüz işletim sistemindeki güncellemeler ile Galaxy AI dünyasını daha önceki modellere de taşıyarak bu yeni mobil yapay zeka deneyimiyle daha fazla Samsung kullanıcısının tanışabilmesini sağladı. 
 
Dünya genelinde halihazırda 100 milyon cihazda Galaxy AI kullanıldığı belirtilirken, Samsung Electronics’in hedefi dünya genelinde 200 milyon Galaxy AI kullanıcısına ulaşmak.  
 
Galaxy AI ile günlük yaşam daha yaratıcı ve üretken  
Galaxy AI, günlük akıllı mobil cihaz deneyimine pratikliğiyle yeni bir soluk getiren, zamandan kazandıran, kullanıcıların yaratıcılığıyla ve hayal dünyasıyla birleştiğinde sıradışı deneyimlerin kapısını aralayan yepyeni bir dünya olarak tarif edilebilir. 
 
Geniş bir cihaz modeli yelpazesinde artık yerleşik olarak bulunan Galaxy AI’ın Circle to Search ve Web Asistanı, mobilde web ve arama motoru deneyimini daha kolay ve hızlı hale getiriyor. İş ortamında yaşamı kolaylaştıran Chat Asistanı, Ses Kaydı Asistanı, Not Asistanı gibi özellikleri bulunuyor. 
 
Sözlü Çevirmen ve Live Translate gibi yapay zekalı anlık çeviri özellikleri seyahatlerde karşımıza çıkan dil engeli gibi önemli bir sorunu ortadan kaldırıyor. 
 
Fotoğraf ve videolara yapay zeka dokunuşu getiren Yaratıcı Düzenleme, Düzenleme Önerisi, Foto Asistanı ve Anlık Ağır Çekim gibi yapay zeka özellikleri de fotoğraf ve videolara estetik ve profesyonel bir dokunuş sağlıyor.  
 
Yeni eklenen Galaxy AI özellikleri de önceki modellere taşınıyor 
 
Yapay zekanın potansiyelini Galaxy cihazlarda kullanan Samsung, günlük yaşamı, iş yapma biçimlerini dönüştürmek için Galaxy AI ile akıllı telefonlarına daha önce görülmemiş evrensel yetenekler kazandırıyor. 
 
Temmuz ayında tanıtılan Galaxy Z Serisi gibi yeni akıllı telefon serilerinde mevcut Galaxy AI özelliklerine yenilerini ekleyen Samsung Electronics, yalnızca Galaxy Z modellerinde bulunan bu yeni Galaxy AI özelliklerini de önceki modellere taşımaya devam ediyor. 
 
Örneğin ilk etapta yalnızca Galaxy ZFlip6’da bulunan Mesaj metin önerileri, yakında Galaxy S24 Serisi cihazlara geliyor. Bu özellik Galaxy Watch7 veya Galaxy Watch Ultra'ya bağlandığında ise kullanıcının doğrudan bileğinden hızlı yanıtlar verebilmesini sağlıyor. 
 
Yerleşik yapay zeka güvenlik endişelerini azaltıyor 
Galaxy AI özelliklerinin yerleşik uygulamalara doğrudan entegre olması, kullanıcının AI erişimi için bir üçüncü taraf uygulama kullanmak zorunda kalmaması zamandan kazandıran ve güvenlik endişelerini azaltan bir yenilik olarak öne çıkıyor. 
 
Cihazda yerleşik AI’ın bulut tabanlı AI’dan en büyük farkı da bu yönden güvenli olması. Galaxy S24 Serisi ile başlayan Galaxy AI, daha önceki Galaxy S Serilerinden bazılarında, önceki bazı Galaxy A Serisi ve Galaxy Z Serisi modellerinde kullanılabiliyor. 
 
Yeni Galaxy Buds ve Galaxy Watch gibi giyilebilir cihaz modellerinin yanı sıra Galaxy Tab S9 tablet modellerinde de artık Galaxy AI özellikleri bulunuyor. 
 
Samsung, güncellemeler sayesinde önceki modeller üzerinden kademeli olarak Galaxy AI kullanıcı sayısını artırarak bu yeni teknolojiyi milyonlarca kullanıcı için erişilebilir kılmaya devam edecek.
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area