Ads Area

Turkcell’den 30. yıla özel büyük çekiliş

Turkcell, 30. yıl kutlamaları kapsamında yılın en büyük çekiliş kampanyasını başlattı.
 

Tüm Turkcell’lilerin katılabileceği çekiliş başvuruları Turkcell mağazalarından yapılacak. 16 Eylül-15 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek kampanyanın büyük hediyesi 3 adet Togg olacak. 
 


Turkcell 30’uncu yaşını müşterileriyle birlikte kutlamaya devam ediyor. 16 Eylül-15 Aralık 2024 tarihleri arasında Türkiye genelindeki 1.040 Turkcell mağazasından başvuru yapılabilecek çekiliş kapsamında; 
 
3 adet Togg, 5 adet Vespa’nın yanı sıra 3 iPhone 15, 30 Playstation, 30 elektrikli scooter, 200 Samsung tablet ve 30 oyun bilgisayarı Turkcell’lileri ve Turkcell ailesine katılacak yeni müşterileri bekliyor. 
 
Turkcell’lilerin 30. yıl çekilişine katılmak için mağazalarda yer alan kampanya katılım ekranından ad - soyad, telefon numarası, il ve ilçe bilgilerini doldurmaları yeterli olacak. 
 
Ayrıca her gün yeni bir çekiliş hakkı sağlanacak. Turkcell olarak, Türkiye’yi cepten ilk alo ile tanıştırdıkları günden bu yana geçen 30 yılda, bir mobil operatör olmanın çok ötesine geçtiklerini belirten Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, “Turkcell olarak bu özel seneyi müşterilerimizle birlikte kutlamaya devam ediyoruz. 
 
Yılın başından bu yana gigabyte’ları katladık, gençlere avantajlar-fırsatlar sunduk, keyifleri artırdık. Şimdi sırada Büyük 30’uncu Yıl Çekilişi var. 
 
Önümüzdeki 90 gün boyunca mağazalarımızdan yapabilecekleri başvuruyla bu heyecanlı çekilişe katılacak tüm müşterilerimize bol şans diliyorum” dedi. 
 
Kampanya tarihleri (16 Eylül-15 Aralık) arasında, Türkiye genelinde Turkcell İletişim Hizmetleri AŞ’ye ait mağazalara giderek, kampanya katılım ekranına ad-soyad, GSM no ve adres bilgilerini doldurup kayıt oluşturan bireysel Turkcell müşterilerine 1 çekiliş hakkı verilecektir. Günlük 1 katılım hakkı, kampanya dönemi boyunca ise toplam 91 çekiliş hakkı ile sınırlıdır 
 
 Nasıl katılabilirim? 
 Mağazamıza gelen Turkcell müşterileri dokunmatik ekranda yer alan katılım formunu doldurarak çekilişe katılacak. Her gün 1 mağazaya gelip form doldurarak 1 çekiliş hakkı kazanabilirler. (Bir kişinin tüm çekiliş boyunca toplam 91 kez katılım hakkı bulunmaktadır.) Form doldurulurken verilen tüm bilgilerin eksiksiz ve doğru olması gereklidir.  
 
Katılım Koşulları 
Kampanya Turkcell bireysel müşterilerine yöneliktir. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Kampanya tarihleri arasında Turkcell aboneliklerinden ayrılan hat sahibi müşterilerin çekiliş hakları iptal edilecektir. 
 
Kampanyaya Turkcell mağazalarından katılımın her gün için 1 çekiliş hakkı ile sınırlı olup, kampanya dönemi boyunca toplam 91 çekiliş hakkı ile sınırlıdır. Katılımlarda Ad-Soyad ve gsm no bilgilerinden herhangi birinin eksik veya hatalı olması halinde çekiliş hakkı verilmeyecektir. 
 
 Verilen bilgilerinin güncelliği, doğruluğu, yeterliliği ve ispatı katılımcının sorumluluğundadır. Katılımcının ikramiye kazanması durumunda adres bilgileri, eksik veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilan tebliğ için yeterli olacaktır. 
 
Türkiye’ de ikamet eden yabancı uyruklu kişilerin ikramiye tesliminde ikametgâh teskeresi ibrazı zorunludur. Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. çalışanları, Turkcell Grup çalışanları. ve Hedef Çekiliş ve Organizasyon Hizmetleri LTD. ŞTİ. çalışanları ile 18 yaşından küçükler düzenlenen piyango ve çekilişe katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilemez.
 
 İkramiyeye konu olan eşya ve /veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenecektir..

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area