Ads Area

Tecno Phantom V Fold2 5g'yi Tanıttı

Yenilikçi teknoloji markası TECNO, iş yerindeki profesyoneller ve içerik üreticiler için daha fazla verimlilik sağlayan, yapay zeka ile geliştirilmiş ikinci nesil katlanabilir akıllı telefonu PHANTOM V Fold2 5G'yi tanıttı. 
 

Büyük ekranlı katlanabilir cihazların inanılmaz olanaklarını kucaklayan bu akıllı telefon, fütüristik yapay zeka inovasyonuyla yükseltilmiş bir üretkenlik ve yaratıcılık merkezi olarak öne çıkıyor. 
 


PHANTOM V Fold2 5G, yükseltilmiş Gemini entegreli Ella AI Assistant, AI Artboard, AI Wallpaper ve daha fazlasını içeren TECNO'nun yepyeni TECNO AI yapay zeka işlevleri paketi ile donatıldı.
 
 Ayrıca 30-120° gezinme özelliğine sahip 6,42" dış ve 7,85" ana 120Hz LTPO ekranlar, güçlü bir 5750mAh Aircell pil, 70W şarj ve Ultra Net Beş Kameralı Görüntüleme Sistemi ile gelişmiş donanımının yanı sıra yeni PHANTOM V Pen kalemi de destekliyor. 
 
Yapay zeka destekli PHANTOM V Fold2 5G, tüm iş ihtiyaçlarınız için yaratıcılığı ve üretkenliği artırıyor 
 
TECNO Genel Müdürü Jack Guo, şunları söyledi: "Ödüllü selefinin başarısının ardından yeni ve yükseltilmiş PHANTOM V Fold2 5G'yi tanıtmaktan heyecan duyuyoruz. 
 
İnovasyona yönelik 'Stop At Nothing' söylemimiz eşliğinde, küresel kullanıcılarımıza hem fütüristik yapay zeka yazılımını hem de gelişmiş donanımı tek bir olağanüstü cihazda sunarak yaşam tarzlarını yükseltme gücüne sahip olağanüstü bir büyük ekran deneyimi yaratmaktan heyecan duyuyoruz."  
 
Yeni TECNO AI Suite, Yaratıcılığı ve Üretkenliği Artırıyor 
 
PHANTOM V Fold2 5G'de yer alan TECNO AI, kullanıcıların mobil deneyiminin üretkenliğini ve yaratıcılığını önemli ölçüde artırıyor. İş verimliliğini artırmak, yaratıcılığı güçlendirmek ve günlük hayatı kolaylaştırmak için tasarlanan TECNO AI, kullanıcılar ve akıllı cihazları arasındaki ilişkiyi bir üst seviyeye çıkarmak için yapay zekanın potansiyelinden yararlanıyor.
 
İster bir sunuma hazırlanın, ister bir ekip toplantısına liderlik edin veya sadece günlük yaşamın içinde yer alın, TECNO AI'nın Gemini ile entegre Ella Yapay Zeka Asistanı her zaman yardıma hazır. 
 
Ella, sorulara akıcı bir şekilde ve gerçek zamanlı bilgilere dayalı akıllı yanıtlar vermek için çevrimiçi arama özellikleri ve Akıllı Soru-Cevap özelliği sunuyor. 
 
Dahası, kullanıcılar duvar kağıtlarını ayarlamaktan sistem dilini değiştirmeye kadar 400'den fazla sistem işlevini optimize etmek için Ella'yı kullanabiliyor. 
 
PHANTOM V Fold2 5G ayrıca PDF'lerdeki ve web sayfalarındaki bilgileri hızlı bir şekilde özetleyebilen AI Summary, yüz yüze veya telefonla gerçek zamanlı çeviri yapmak için AI Translation ve metin özeti, metin oluşturma, düzeltme ve yeniden yazma yetenekleri gibi AI Writing işlevlerine sahip. 
 
Böylece kullanıcılara zaman kazandırıyor. AI Artboard ve AI Wallpaper, harika sonuçlar ortaya koymak için insana özgü sınırsız hayal gücünü yapay zekanın gücüyle birleştiriyor. 
 
AI Artboard basit karalama çizimlerini inanılmaz sanat eserlerine dönüştürürken, AI Wallpaper kullanıcıların basit bir metin açıklamasından hareketle kendi benzersiz duvar kağıtlarını oluşturmalarını sağlıyor. 
 
PHANTOM V Fold2 5G, görüntüleme deneyimini geliştirmek için yapay zekayı da kullanıyor. TECNO'nun Evrensel Ton Teknolojisi, farklı cilt tonlarını daha doğru bir şekilde yakalamak için yapay zekayı kullanıyor. AIGC Portre, farklı temalar ve şablonlarla harika portre çekimlerine imza atıyor. 
 
Magic AI Eraser, kullanıcıların fotoğraflardan nesneleri kolayca çıkarmasını ve yüksek kaliteli düzenlemeler yapmasını sağlayarak fotoğraf düzenlemeyi ve sosyal medya paylaşımını basitleştirirken, One Click Cutout, nesneleri uzun bir basışla otomatik olarak tanıyıp çıkararak hızlı ve zahmetsiz görüntü paylaşımı sağlıyor. 
 
Sürükleyici Çift Ekran ile Havacılık ve Uzay Sınıfı Menteşeler, Katlanabilir Mükemmelliğe İmza Atıyor 
 
PHANTOM V Fold2 5G, açıldığında 120Hz 7,85 inçlik olağanüstü bir ana ekrana dönüşebilen klasik 120Hz 6,42 inç dış ekrana sahip. AMOLED FHD+ 3D mikro kavisli dış ekran, tek elle kullanım için mükemmel bir oran ortaya koyuyor.
 
 21:9 en-boy oranı izleme keyfini yükseltirken, 1500Hz'e kadar anlık dokunmatik örnekleme üstün tepkisellik sağlıyor. 2160Hz yüksek frekanslı PWM karartma, göz yorgunluğunu azaltıyor.
 
Tablet benzeri çarpıcı ekranda sürükleyici eğlenceyi, rahat çalışmayı ve akıllı günlük çözümleri keşfetmek için cihazı açmanız yeterli. Büyük 2K+ çözünürlüklü AMOLED ekran, tek ve iki parmakla 360Hz dokunma örneklemeyi destekleyerek oyun gibi yüksek frekanslı dokunma senaryolarını daha akıcı ve keyifli hale getiriyor. 
 
 PHANTOM V Fold2 5G'nin ana ekrandaki katlama izi, daha az ekran şekil bozukluğu ile daha sıkı bir katlamaya olanak tanıyan havacılık sınıfı hassas menteşeler sayesinde 0,1 mm'den daha az. 
 
Menteşeler 30-120° açı aralığında hassas gezinmeye izin veriyor, önceki nesle göre %19 daha hafif, normal koşullarda 400 bin, aşırı yüksek sıcaklıkta 100 bin ve aşırı düşük sıcaklıkta 50 bin katlamaya kadar dayanıklı. PHANTOM V Fold2 5G'nin amiral gemisi çift ekranı, sürükleyici izleme deneyimi sunuyor  
 
Katlanabilir Deneyim İşlevsellik, Kolaylık ve Eğlence Getiriyor 
PHANTOM V Fold2 5G'nin katlanabilir ekran deneyimi, kullanıcıların katlanabilir tasarımdan en iyi şekilde yararlanmasını sağlayan FreeForm ile geliştirildi. 
 
Cihazı 30-120° arasında herhangi bir açıda sabitlemek, kullanıcıların eller serbest video görüşmelerinin, video akışlarının, müziğin ve daha fazlasının keyfini çıkarmasını sağlıyor. 
 
FreeForm, Kamera ve Visha Player gibi sistem uygulamalarının yanı sıra YouTube, WhatsApp, Netflix, Disney+, Zoom, Google Meet ve Messenger gibi popüler üçüncü parti uygulamaları da dahil olmak üzere geniş bir uygulama yelpazesini destekleyerek, büyük ekran ve tek ekran deneyimleri arasında sorunsuz geçiş sunuyor. 
 
Cihazın işlevselliğini daha da geliştiren Desktop Global Dock Bar, kullanıcıların uygulamalar arasında kolayca gezinmesine veya bölünmüş ekran moduna girmek için sürükleyip bırakmasına yardımcı olarak tablet benzeri bir kullanım kolaylığı sağlarken, masaüstü düzeni daha kolay kullanım için uyarlandı. 
 
Standart tam ekran, 16:9 ve 4:3 görüntüleme oranlarının yanı sıra PHANTOM V Fold2 5G, tamamen esnek bir en boy oranı sağlayarak kullanıcılara maksimum izleme keyfi için izleme oranını gerektiği gibi ayarlama özgürlüğü veriyor. 
 
Son olarak, cihaz hem üst/alt hem de sol/sağ düzende tek ve çift uygulamalı bölünmüş ekranları destekleyerek bir belge veya video üzerinde not almak, farklı sosyal uygulamalar arasında mesaj paylaşmak veya oyun oturumunuzu kapatmadan paket servis siparişi vermek gibi çoklu görevleri kolaylaştırıyor.  
 
Güçlü Pil ve Ultra Şarj 
PHANTOM V Fold2 5G, kategorisindeki en büyük kapasiteli ve en hızlı şarj olan bataryalardan biri ile donatıldı. Daha uzun kullanım süresi sağlayan cihazın 5750mAh Aircell pili, 9,22 saate kadar TikTok görüntülemeyi ve 19,03 saate kadar Facebook kaydırmasını destekliyor. Çift kanallı hızlı şarj teknolojisi, karşılıklı yedekleme sağlayan, güvenliği ve istikrarı artıran iki setten oluşan şarj yönetimi devresi içeriyor. 
 
Bu, devrelerden birinde sorun yaşansa bile diğerinin çalışmaya devam edebileceği, güvenilir ve emniyetli şarj sağlayacağı anlamına geliyor. Cihaz, şarj sırasında daha az beklemek için 20 dakikadan daha kısa sürede %50 ve 50 dakikada %100 şarj sağlayan 70W Ultra Şarj özelliğine sahip. 
 
Gelişmiş şarj teknolojisi ayrıca 15W Hızlı Kablosuz Şarja izin vererek rahatlığı ve güvenliği artırmak için kablo ihtiyacını ortadan kaldırıyor. En son pil teknolojisi, hareket halindeki bir yaşam tarzı için güvenilir ve sürekli güç sağlıyor 
 
Yeni PHANTOM V Kalem ile Büyük Ekran Daha Verimli 
Kullanıcılar TECNO'nun yeni kalemi PHANTOM V Pen'i satın alarak cihazla birlikte kullanabiliyor. Bu aksesuar PHANTOM V Fold2 5G'nin performansını önemli ölçüde artırarak onu bir üretkenlik merkezine dönüştürüyor. 
 
10g ağırlığındaki kalem, kullanıcıların ek bir tablet veya bilgisayara ihtiyaç duymadan günlük görevlerini ve yaratıcı çalışmalarını sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmelerini sağlıyor. 
 
Kalem üzerinde biri cihazın AI işlevlerine hızlı erişim sağlayan, diğeri sayfa çevirme, müzik kontrolü ve fotoğraf çekme gibi görevleri yerine getiren iki işlev tuşu bulunuyor. 
 
Kullanıcılar kalemle kolay Ekran Görüntüsü Açıklama, hassas Serbest Ekran Görüntüleri, karalama işlemlerin çözümü için hızlı El Yazısı Hesaplama, herhangi bir yerden içerik almak için Global Kesme, kalemi TECNO cihazlarına bağlamak için Hızlı Kaydırma, el yazısını anında tanıyan Global Kalem Yazma ve sunumları, müziği ve daha fazlasını kontrol etmek için kalemin düğmeleriyle 
 
Uzaktan Çalıştırma gibi eylemleri kolayca gerçekleştirebiliyor. Kalem, art arda 14 gün boyunca günlük 2 saate kadar kullanım sağlayan 80mAh bataryaya sahip olmanın yanında, 16x süper çözünürlük algoritması ve 0,0625 piksel hassasiyetle ultra hassas hareket sağlıyor.  
 
PHANTOM V Kalem Stylus, kompakt tasarımı gelişmiş işlevsellikle harmanlıyor 
 
Ultra Net Beş Kameralı Görüntüleme Sistemiyle Yeni Perspektifler Yakalayın PHANTOM V Fold2 5G, üç adet 50MP kamera da dahil olmak üzere Ultra Net Beş Kameralı Görüntüleme Sistemi ile amiral gemisi niteliğinde bir görüntüleme deneyimi sunuyor. 
 
 50MP Ana Kamera, amiral gemisi düzeyinde büyük 1/1,3" sensöre ve 1,2µm piksellere sahip. Bu sistem birçok premium akıllı telefonla karşılaştırılabilir görüntü kalitesi üretiyor ve kristal netliğinde gece çekimleri için düşük ışık performansını artırıyor. 
 
Ayrıca sabit ve canlı videolar için 30/60fps'de 4K/HDR Ultra Net video ve OIS Süper Titreme Önleyici Video özelliğine sahip. 50 MP Portre Kamerası, profesyonel yakın çekimler için altın odak uzaklığı kullanarak ve TECNO'nun kapsayıcı Evrensel Ton teknolojisi ile tamamlanarak 2x optik yakınlaştırma ve 20x dijital yakınlaştırma ile yüksek kaliteli portre fotoğrafları üretiyor. 
 
50MP Ultra Geniş Kamera, yakınlaştırıldığında bile görüntü kalitesini koruyan epik geniş açılı çekimler yaparken, öne bakan iki 32MP Ön Kamera (dış ve ana ekranlarda) ayrıntılı özçekimler ve görüntülü aramalar için herhangi bir katlanabilir akıllı telefondaki en yüksek piksel sayısına sahip. 
 
Katlanabilir bir cihaz olan PHANTOM V Fold2 5G, FreeCam Sistemi ile heyecan verici çekim olanakları dünyasının kapılarını aralıyor. 
 
Büyülü anları yakalayan yüksek kaliteli FreeCam Video'dan ses veya hareket komutları kullanılarak çekilen eller serbest FreeCam Selfie'lere kadar, kullanıcıların heyecan verici perspektifleri keşfetmek için cihazı 30-120 ° havada asılı kalma aralığıyla açmaları yeterli. 
 
FreeCam Timelapse ve FreeCam Long Exposure daha fazla seçenek sunarak tripod olmadan da inanılmaz çekimleri mümkün kılıyor. 
 
Dış ekran ve ana ekran ile kullanıcılar istedikleri çekimleri yapmak için daha iyi yollar keşfetmenin keyfini çıkarabiliyor. Örneğin ana kamera ile çekim yaparken, kullanıcılar Kapak Ekranı Önizlemesi için cihazı tamamen açabiliyor ve nesnenin çekimde nasıl göründüğünü görmesini sağlayabiliyor. 
 
Süper detaylı selfieler için Ultra Selfie, kullanıcıların 50MP Ana Kamerayı kullanarak çekim yaparken çekimi dış ekranda önizlemelerine olanak tanıyor. 
 
Gerçek Zamanlı Önizleme ile kullanıcılar ana ekranın ön kamerasıyla çekim yaparken, gerçek zamanlı olarak nasıl göründüklerini görebiliyor. Ultra net 5 lensli kamera sistemi, tüm o güzel anları yakalamak için yeni ve heyecan verici yeni yollar sunuyor  
 
Doğadan İlham Alan Ürün, Tasarımıyla Sofistike Şıklığı Temsil Ediyor 
 
Doğadan ilham alan unsurlarla bezenmiş PHANTOM V Fold2 5G'nin Karst Yeşili ve Dalgalı Mavi olmak üzere iki güzel rengi mevcut. Telefonun arka kapağı mermer desenli fiberglas ve kıvrımlı deri dokulardan üretilirken, bu ona belirgin bir şekilde lüks bir görünüm ve his kazandırıyor. 
 
PHANTOM V Fold2 5G, şık ve sürdürülebilir bir tasarım eşliğinde doğadan ilham alan renklerde mevcut 
 
Rippling Blue sürümü, premium Alman televizyon ve ses markası LOEWE ile ortaklaşa tasarlandı. Bu ortaklık cihazların ambalajına kadar uzanıyor. 
 
Telefonun çevre dostu kutusu bitki liflerinden ve geri dönüştürülmüş malzemelerden üretilerek, sofistike ve sürdürülebilir tasarımlara sahip yüksek kaliteli ürünler sunma konusundaki ortak kararlılığın altını çiziyor. 
 
 Yeni TECNO PHANTOM V Fold2 5G, üretkenlik ve yaratıcılığa güçlü bir destek sağlamak için yapay zekanın gücünü ve büyük ekranlı katlanabilir cihazların avantajlarını bir araya getiriyor. 
 
TECNO, PHANTOM V Fold2 5G ile iş yerinde verimliliği artırmaktan yaratıcı olasılıkları ortaya çıkarmaya kadar, katlanabilir akıllı telefon deneyiminde devrim yaratmaya ve modern küresel kullanıcıların yaşam tarzlarını yükseltmeye hazırlanıyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area