Ads Area

vodafone pay mobil ödeme ve defacto’dan indirim kampanyası

Vodafone, alternatif ödeme yöntemi Vodafone Pay Mobil Ödeme müşterileri için yeni bir kampanya düzenliyor. 

Buna göre müşteriler, DeFacto mobil uygulaması ve web sitesi üzerinden Vodafone Faturana Yansıt seçeneğiyle yapacakları 500 TL ve üzeri alışverişlerde 250 TL fatura indirimi kazanacak. 

 
Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, faturalı hatlar için harcama tutarını faturaya yansıtarak, faturasız hatlar için ise harcama tutarını bakiyeden düşerek alışveriş yapma imkanı sağlayan alternatif ödeme yöntemi Vodafone Pay Mobil Ödeme için düzenlediği kampanyalara bir yenisini daha ekledi. 
 
Buna göre müşteriler, DeFacto mobil uygulaması ve web sitesi üzerinden Vodafone Faturana Yansıt seçeneğiyle yapacakları 500 TL ve üzeri alışverişlerde 250 TL fatura indirimi kazanacak. 
 
Müşteriler, hediye TL tutarını aynı gün içinde faturasında görüntüleyebilecek. Kampanya, 30 Eylül’e kadar geçerli olacak.  
 
Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi:
 
“Vodafone Pay Mobil Ödeme, faturalı hatlar için harcama tutarını faturaya yansıtarak, faturasız hatlar için ise harcama tutarını bakiyeden düşerek alışveriş yapma imkanı sağlayan alternatif bir ödeme yöntemi. 
 
Vodafone Pay Mobil Ödeme müşterilerimiz için yeni bir kampanya düzenliyoruz. Buna göre müşterilerimiz, DeFacto mobil uygulaması ve web sitesi üzerinden Vodafone Faturana Yansıt seçeneğiyle yapacakları 500 TL ve üzeri alışverişlerde 250 TL fatura indirimi kazanacak. Vodafone olarak, müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracak adımlar atmaya devam edeceğiz.”  
 
DeFacto Online Genel Müdürü Önder Şenol ise şöyle konuştu: 
“DeFacto olarak, ilk günden itibaren müşterilerimizin ihtiyaçlarını dinlemekte ve bu ihtiyaçlara cevap verecek adımlar atmakta öncü bir rol üstleniyoruz. 
 
Teknolojinin sunduğu en son yenilikleri yakından takip eden bir marka olarak, geleceği şekillendiren projeleri gündemimize alıyoruz. 
 
Bu vizyon doğrultusunda, hem müşteri beklentilerini hem de teknolojik gelişmeleri harmanlayan bir ödeme sistemini hayata geçirmek için Vodafone ile stratejik bir iş birliğine imza attık. Bu yenilikçi uygulama, müşterilerimize hem ödeme süreçlerinde kolaylık sağlıyor hem de ek avantajlar sunarak deneyimlerini daha da zenginleştiriyor.”  
 
İndirim tutarı faturaya iade ediliyor 
Kampanya kapsamında, Vodafone müşterileri, 30 Eylül’e kadar, koşulları sağladıkları her ay indirimden faydalanabiliyor. Müşteriler, kampanyadan aynı ay içinde yalnızca 1 kez faydalanabiliyor. 
 
Vodafone Faturana Yansıt seçeneğiyle DeFacto üzerinden yapılacak 500 TL ve üzeri alışverişlerde 250 TL indirim Vodafone faturasına yansıtılıyor. 
 
Kazanılan indirimler aynı gün içinde müşterilerin faturasına iade ediliyor. Müşterinin faturası ayın ilk 10 günü içinde kesildiyse, indirim bir sonraki faturaya yansıtılabiliyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area