Ads Area

Lenovo Yoga Book Satışta

Dünyanın lider bilgisayar üreticisi Lenovo’nun şık tasarımı, gerçek mürekkepli kalemi ve ışıklı Halo klavyesiyle tablet dünyasını kökten değiştiren ürünü Lenovo Yoga Book şimdi perakende mağazalarında sizleri bekliyor. 

Dünyanın ve Türkiye’nin 1 numaralı bilgisayar üreticisi, sunucu alanında ve Motorola markası ile akıllı telefon pazarında hızla büyüyen teknoloji devi Lenovo, dünyanın en ince 2’si 1 arada tableti Yoga Book’u şimdi Media Markt, TeknoSA ve Vatan mağazalarında sizlerle buluşturuyor. 

Gerçek mürekkepli kalemi ile kağıt üzerine alınan notları ya da çizimleri anlık olarak dijitalleştirebilen özelliği ile tablet dünyasını kökten değiştiren Yoga Book, sadece 690 gram ağırlığa ve 4,05 mm inceliğe sahip.  
Hem Performans Hem Şıklık Arayanlara 
Lenovo’nun inovatif bakış açısı, metalik gri, şampanya renk seçenekleri ile sunulan ve 360 derece açılan özel saat kayışı menteşeye sahip olan Yoga Book’un klavyesinde de kendini gösteriyor. 

Cihazın, not almak veya çizim yapmak için kullanılan alanı, istenirse tek dokunuşla dijital olarak ortaya çıkan ışıklı Halo klavyeye dönüşüyor ve böylece Yoga Book ile gerçek bir dizüstü bilgisayarlar deneyimi de yaşanabiliyor. 

Android ya da Windows işletim sistemi ile raflardaki yerini alan Yoga Book, Dolby Atmos® ses teknolojisi, 64 GB belleği ve 12 saate kadar pil ömrüyle ile rakipleri arasından kolayca sıyrılıyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area