Ads Area

GÖZÜNÜZ YOLDA KULAĞINIZ PLANTRONİCS’TE OLSUN

Araba kullanırken sürücülerin dikkatini dağıtan unsurların başında cep telefonları geliyor. Trafik kazalarının önemli bir kısmı da cep telefonlarıyla konuşan sürücülerin dikkatsizliği yüzünden meydana geliyor. 

Sürücülerin dikkatinin dağılmasına neden olan cep telefonu çağrıları için hayat kurtaran çözümü Plantronics geliştirdi. Ünlü kulaklık markası Plantronics, geliştirdiği bluetooth kulaklıkları ve araç kitleriyle seyir halinde bile gözünüzü yoldan ayırmadan gelen çağrıları yanıtlayabilirsiniz. 

Trafikte seyir halindeyken, cep telefonu ile konuşmak çok sayıda çevresel uyarıyı gözden kaçırmanıza neden oluyor. Durum böyle olunca trafik kazaları da beraberinde geliyor. 
Plantronics’in bluetooth kulaklıkları ile akıllı cep telefonlarına gelen çağrıları kolayca yanıtlayabilir, kimin aradığını öğrenebilir, müzik dinleyebilir ve tüm bunları yaparken trafikte güvenle seyredebilirsiniz. 

Plantronics’in ürünleri arasında bulunan Voyager Legend bluetooth kulaklıkları, geliştirilmiş teknolojisi ile telefonunuza dokunmadan çağrıları yönetebiliyor. Sesli komutlarla gelen çağrıları kabul edip reddedebileceğiniz gibi arayan kişinin kim olduğunu da Voyager Legend kulağınıza söylüyor. 

Üç adet mikrofonu bulunan Voyager Legend, paslanmaz çelik rüzgar perdeleri ile rüzgar gibi dış etkenlerden gelen sesleri filtreleyerek karşı tarafa sadece sizin sesinizi iletiyor. Araç içinde seyir halindeyken ya da gündelik hayatta kolaylıkla kullanabileceğiniz, sıvı dökülmelerine karşı dayanıklı Voyager Legend, bu özellikleri taşıyan ilk bluetooth kulaklık özelliğini taşıyor.

Plantronics’in bir diğer ürünü olan K100 araç kiti, özellikle sürücülerin ilgisini çekiyor. Cep telefonunuzun bluetooth özelliği ile bağlandığınız araç kiti sayesinde çağrılarınızı kolaylıkla yanıtlayabilirsiniz. 

Plantronics K100 araç kitinde bulunan iki adet gürültü önleyici mikrofon ile karşı taraf etrafınızdakileri değil sizi dinliyor olacak. K100 içindeki FM verici sayesinde telefondan çaldığınız müziği araç hoparlöründen de duyabilirsiniz. 

Temiz bir ses için üst kalite hoparlöre sahip olan K100, gelişmiş performansıyla araç hoparlörü ve telefon arasında ses aktarımı da sağlayarak HD ses kalitesi sunuyor. Plantronics K100 Araç Kiti fiyatı 189.00 TL’dir. Plantronics Voyager Legend bluetooth kulaklık 319.00 TL’dir.


Ads Area