Ads Area

LEVİ’S®'TAN TARZ SAHİBİ SEVGİLİNİZE ÖZEL FARK YARATAN TASARIMLAR

Levi’s®, bu Sevgililer Günü’nde de çiftler için en romantik hediye seçeneklerini sunuyor. 

Yılın en romantik gününde sevgiline unutamayacağı bir hediye vermek istiyorsanız dünyanın en ikonik ve zamansız Jean’i Levi’s® 501®, Trucker Ceket ve Sawtooth Western Gömlekler tam size göre. Levi’s®'ın doğduğu yer olan San Francisco’dan ilham alınarak yeniden tasarlanan bu üç ikonik model, "Sevgililer Günü" için sportif ve şık hediye seçenekleri arasında yer alıyor. 

Levi’s® Kadın Koleksiyonu'nda bulunan ve boyfriend tarzı ile öne çıkan 501®'ler, manşetli kıvrımları, saçaklı ve metal çivili aksesuarlara sahip 501® şortlar, klasik patiska ve fitilli desenlerden Japon Kurabo gibi daha özel ipliklere kadar birçok yeniliği barındıran Western Gömlekler ile gerçek bir Levi’s® klasiği olan Trucker Ceketler, tarz sahibi kadınların şıklıklarını tamamlayacak. 

Erkek Koleksiyonu'nda yer alan, daha belirgin ve yenilikçi yıkamalarının yanı sıra yeni bir kalıba sahip 501®'ler, bu sezon açık beyaz ve superstone otantik yıkama seçenekleri bulunan 501® şortlar, daha sıcak bir mevsim için hafif pamuklu kanvas kumaşla üretilen Trucker Ceketler ile Western Gömlekler, sevgiliniz için mükemmel hediye alternatifleri olarak dikkat çekiyor.

Ads Area