Ads Area

FİBABANK KREDİ KARTI ALANA TABLET VE İNTERNET KAMPANYASI

31 Mart 2015 tarihine kadar geçerli kampanya ile Lenovo A8-50 8” 3G tablet ve 6 aylık Vodafone 5GB Internet paketi hediye edilecektir. 


kampanyadan fibabank Kart talebi olumlu sonuçlanan ve 12 ay, aylık 5.000TL ya da 24 ay, aylık 2.000TL harcama taahhüdü veren tüzel şirketler faydalanacaktır; taahhüdünü yerine getirmeyen şirketlerden kampanya bedeli 538TL tahsil edilecektir. 

Vodafone Kurumsal Tip abonelik sözleşmesinin ve Vodafone İşortağım 5GB Süper Internet kampanya taahhütnamesinin imzalanması gerekmektedir. Fiba Hayat ve Emeklilik A.Ş “Business Kart Yıllık Hayat Sigortası” yaptırılması zorunludur. Internet paketinin ruhsat ve kullanım vergisi 32,60TL’dir, müşteriye aittir. 

5.000 adet stokla sınırlıdır.İlgili kampanya; sadece Fibabanka AŞ Şirket Kredi Kartı sahibi firmalar için geçerlidir. Firmaların kampanyadan faydalanabilmesi için yeni Vodafone kurumsal faturalı data hattına sahip olması gerekmektedir. 

Gerçek kişiler kampanyadan faydalanamaz. Vodafone abonelik sözleşmesinin ve kampanya taahhütnamesinin imzalanması gerekmektedir.

Ads Area