Ads Area

LENOVO A570 BİLGİSAYARI RESMEN DUYURDU

Le­no­vo hep­si bir ara­da bil­gi­sa­yar çö­zü­mü Le­no­vo A540'ın de­vam mo­de­li A570 bil­gi­sa­ya­rı­nı res­men du­yur­du. Lenovo A570 bilgisayarı resmen duyurdu Win­dows 8.1 iş­le­tim sis­te­miy­le ça­lı­şan bil­gi­sa­yar­da 27 inç bü­yük­lü­ğün­de Qu­ad HD (2560 x 1440) çö­zü­nür­lük­lü bir IPS ek­ra­na yer ve­ri­li­yor. 

Çer­çe­ve­siz ta­sa­rım 90 de­re­ce­ye ka­dar fark­lı açı­lar­da ta­sar­la­na­bi­len A570, sun­du­ğu çer­çe­ve­siz şık ta­sa­rım ve dik­kat çe­ken sü­per do­kun­ma­tik in­ce ek­ra­nı­nın ya­nın­da ol­duk­ça id­di­alı bir do­na­nı­mı be­ra­be­rin­de ge­ti­ri­yor. 

8 GB RAM'e sa­hip Bil­gi­sa­ya­rın güç bi­ri­mi­ni In­tel'in Has­well ta­ban­lı 2.8 GHz'de ça­lı­şan Co­re i7-4558U iş­lem­ci­si, gra­fik yü­kü­nü ise Ge­For­ce GTX 850M ek­ran kar­tı oluş­tur­mak­ta­dır.

8 GB RAM, JBL mar­ka­lı ste­re­o ho­par­lör­ler ve NFC tek­no­lo­ji­si ci­haz­da öne çı­kan di­ğer özel­lik­ler ara­sın­da yer alı­yor. Sesli komut özelliği var Bil­gi­sa­yar­da ay­rı­ca web ka­me­ra ara­cı­lı­ğıy­la ha­re­ket ve ses kon­tro­lü de sağ­la­na­bi­li­yor. Bil­gi­sa­ya­ra ses­li ko­mut­lar ve­re­rek ba­zı gö­rev­le­ri ye­ri­ne ge­ti­re­bi­lir­si­niz.
Tags

Ads Area