Ads Area

hem USB Modem hem Cep telefonu hemde MP3 çalar özelliği olan Toshiba G450 hibrid

Toshiba bir ilke imza atarak G450 hibrid mobil cihazını satışa sunuyor. G450 ile dizüstü bilgisayarlardan dilediğiniz heryerde 3G mobil ağını kullanarak internete bağlanılabiliyor. G450 ayrıca sesli arama yapabileceğiniz ve yazılı mesaj gönderebileceğiniz bir cep telefonu olarak da kullanılabiliyor. USB veri depolama aygıtı olarak da kullanılabilen ürünün mp3 çalar olma özelliği de var. Bu birbirinden farklı 4 fonksiyonu tek bir üründe kullanıcıya ulaştırmayı hedefleyen G450 Ekim ayında Türkiye’de satışa sunuldu.

Cep telefonlarını dizüstü bilgisayarları ile entegre ve kusursuz bir şekilde çalışmasını bekleyen kullanıcılar için mükemmel bir çözüm olan G450 PC’ye USB soketinden bağlandığında EDGE, GPRS bağlantılarını veya 3G HSDPA/UMTS mobil ağını kullanarak yüksek hızda web,e-posta veya ofis ağı erişimi sağlıyor.G450 ile internete bağlıyken bile veri aktarımını duraklatarak gelen çağrıları yanıtlayabilmek mümkün.

G450 bunun yanı sıra bir cep telefonundan beklenilen tüm gerekli özellikleri kullanıcıya sunuyor. Sesle arama, SMS , alarm özellikleri olan telefon sadece 57 gram ağırlığıyla yanınızda kolayca taşıyabileceğiniz kadar hafif ayrıca USB’den şarj olma özelliği ile kesintisiz çalışma imkanı sunuyor.
G450 , 160MB veri taşıyabileceğiniz bir USB veri depolama aygıtı olarak da kullanılabiliyor. Yanınızda iş ile ilgili dosyalarınızı kolayca taşıyabildiğiniz gibi mp3 player olarak da kullanılabilen G450’nin içinde en sevdiğiniz şarkıları da taşıyabilirsiniz. Beyaz, kırmızı veya siyah renk seçenekleri ile satışa sunulan G450, farklılıklar gösteren iş hayatında özellikle ofisten uzakta, sürekli mobil halde çalışmak zorunda kalan kullanıcılar için hayatı kolaylaştıracak bir çözüm.milliyet mobilite

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area