Ads Area

BenQ T33, müzigini yanindan ayirmayan kullanicilara “Tek Tusla Müzik Keyfi” sunuyor.


BenQ T33’ün farkli ve ilk bakista fark edilen parlak dis kaplamasiyla diger hiçbir telefona benzemedigini fark etmeniz uzun sürmeyecek. Bas parmaginizin ufak bir hareketiyle rahatlikla açip-kapatabileceginiz BenQ T33’ün, kabartmali olarak tasarlanmis tuslariyla rahatlikla telefonunuzu kullanmaniza imkan saglayacak. Tek parça halinde tasarlanan tuslari BenQ T33’ün kullanicilara tarafindan rahatlikla kullanilmasini sagliyor.

BenQ tarafindan müzik severler için özel olarak tasarlanan BenQ T33, SIM kartinizi telefonunuza takmasaniz bile size müzik dinleme ve FM Radyo dinleme imkani sagliyor. Ayrica müzik moduna ve kullanicinin kendi istekleri dogrultusunda seçecegi müzik tarzina göre farkli ayarlar içeren menüsüne BenQ T33’ün hemen yaninda bulunan Müzik Butonu ile kolayca ulasmaniz mümkün.

Müzige her yerde ihtiyaç duyan kullanicilar için tasarlanan BenQ T33, performansi oldukça yüksek bir müzik çalara ve ekolayzira sahip. MP3, AAC ve AAC+ müzik dosyalarini destekleyen BenQ T33 ayni zamanda FM Radyo destegine de sahip. BenQ T33 ayni zamanda kullanicilarin eglenmeye ayirdigi vakitlerini Karaoke özelligi ile doldurmaya aday.

Dahili 2 MegaPiksel kamerasi bulunan BenQ T33 kullanicilara ayni zamanda, sinirsiz video kayit ve oynatma (H.263, 3GP), sinirsiz müzik kayit ve oynatma (MP3, AAC, AAC+) özelliklerini de sunuyor. 512 MB hafizaya sahip olan BenQ T33’ün bellegi istege bagli olarak 2GB’a kadar artirilabiliniyor. 92.2x48.1x19.5 mm ebatlara sahip olan ürünün agirligi ise sadece 90gr. 210 dakikaya kadar konusma, 150 saate kadar bekleme süresi sunan BenQ T33, GSM 900/1800/1900 Mhz sebeklerini destekliyor. 176x220, 1.8 inç 262K TFT ekrana sahip olan BenQ T33, Bluetooth, USB, Wap ve GPRS baglanti arabirimlerini destekliyor.

Java oyunlarini, PC Senkronizasyonunu, WebCam özelligini ve depolama cihazi olarak kullanilabilme özelliklerini destekleyen BenQ T33, kullanicilarina SMS ve MMS ile mesajlasma imkani da sagliyor.milliyet

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area