Ads Area

Babylon 7 yazılımı, 75'ten fazla dilde çeviri ve sözlük hizmeti veriyor


Babylon 7 yazılımı, kullanıcılara 75'ten fazla dilde sözlük ve çeviri sonuçlarını tek bir tıkla elde etmelerini sağlıyor.

Kullanımı oldukça kolay, yenilikçi özelliklere sahip, tercüme ve referans yazılımı olan Babylon, 75'ten fazla dilde 1.300 sözlük ve çeviri kaynağından sonuçlar veriyor. Babylon ayrıca kullanıcılarına, Excel, Word, PowerPoint, e-posta, internet tarayıcısı ve anında mesajlaşma uygulamaları gibi herhangi bir masaüstü uygulamasında, bir metnin üzerine tıklayarak, geniş alanda başlık ve konuyu kapsayan sözlük, ansiklopedi kaynaklarına anında çevrimiçi veya çevrimdışı erişim sunuyor.

Kullanıcıların gerek internet gerekse masaüstü uygulamalarında en çok ihtiyaç duydukları işlemlerden biri olan metin çevirisini, Babylon 7 tam 17 dilde tek bir tıkla gerçekleştiriyor. İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca, İtalyanca, Portekizce, Japonca, İbranice, Çince (geleneksel), Çince (basitleştirilmiş), Flemenkçe, Rusça, Korece, Türkçe, Arapça, Farsça, Lehçe ve Ukraynaca, Babylon 7'nin tam çeviri yaptığı dillerden.

Babylon 7, kullanıcılarına üzerinde çalıştıkları belgeleri için yazım denetimi özelliği sunuyor. Kullanıcılar, internet uygulamaları, e-postalar, çeşitli ofis dokümanları üzerinde çalışırken, Babylon 7 ile 15 dilde yazım denetimi uygulaması gerçekleştirebiliyor. Otomatik olarak yapılan bu işlemde, Babylon 7 size yazdığınız metnin içeriğinde bulunan yazım hatalarını anında kontrol ederek düzeltme imkanı sağlıyor.zaman

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area