Ads Area

SAMSUNG İ600

Samsung i600 global iş dünyası ve multimedya alanında birçok özellikle donatıldı. Dinamik siyah tasarımının yanı sıra Windows Mobile 5.0 işletim sistemi, UMTS, HSDPA, Bluetooth kablosuz baskı, 1.3 Megapiksel kamera, 2.3 inçlik ekran ve MP3 çalar gibi çok yönlü diğer özellikleri de hayatınızı kolaylaştıracak.
Mobil iletişimde yeni bir devir!
i600'ün Windows Mobile 5.0 işletim sistemi sayesinde multimedya ve iş dünyasına yönelik en son özellikler tek bir telefonda toplandı. Geniş hafızası ile fotoğrafları çekip depolamak için yeterli alanınız olacak. Bu da yeterli olmazsa harici hafıza yuvası sayesinde 2GB'a kadar genişleyebilen bir hafızaya da sahip olmak mümkün. Takvim, iş listesi ve hesap makinesi diğer bilgi yönetim uygulamaları da gününüzü planlamada en büyük yardımcınız olacak.
Hızlı bağlantı, hızlı görüntü.
i600 ile hızlı data transferinden yararlanabileceksiniz. Özellikle havaalanı ve konferans merkezleri gibi yerlerde bulunan herhangi bir Wi-Fi noktası bulduğunuz anda İnternet'e bağlanmanız mümkün. HSDPA ile İnternet'te hızla dolaşırken görüntülü konuşma, aktarım ve mesajlaşma gibi UMTS fonksiyonlarının da keyfine varabilirsiniz.
DETAY
http://tr.samsungmobile.com/wcms/products/phones/phonedata/features/TR-SGH-I600.jsp

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area