Ads Area

BEKO, Piano Serisi 100 Hz LCD ile 2008 CES Tasarım ve Yenilik Ödülünü kazandı

Dünyada ve Türkiye’de yeniliklerin öncüsü, tüketici elektroniği sektörünün lider markası BEKO, Piano Serisi 100 Hz LCD televizyonları ile,“video display ürün” kategorisinde “2008 Tasarım ve Yenilik Ödülü”nün sahibi oldu.
Beko Piano Serisi 100Hz LCD televizyon, tüketici elektroniğinde dünyanın en saygın ticaret fuarlarından biri olan, 2007 yılında 140 ülkeden 2.700 firmayı ve 27 bini ABD dışından sektördeki 145 bine yakın profesyoneli ağırlayan dünyanın en büyük tüketici elektroniği sergisi CES’de, “2008 CES Tasarım ve Yenilik Ödülü”nün sahibi oldu.
İlki 1967 yılında New York’ta yapılan CES, bu sene Las Vegas’ta üç lokasyona dağıtılmış 170,000 metrekare kapalı alanda gerçekleştirilecek. 1989 yılından bu yana, tüketiciye yönelik teknolojik ürünler geliştiren firmaların en yeni ürünlerine verilen “Tasarım ve Yenilik Ödülü”, bağımsız endüstriyel tasarımcılar, mühendisler ve ticari basın üyelerinden oluşan seçkin bir jüri tarafından belirleniyor.
Tüketici elektroniği sektöründeki en son ürün kategorilerinde, en yenilikçi ve en iyi tasarıma sahip ürünlere verilen, alanındaki en prestijli ödüllerden biri olan “2008 CES Tasarım ve Yenilik Ödülü”, bu ürünlerde hem kaliteyi hem de üstün teknolojiyi simgeleyen bir işaret niteliği taşıyor.
BEKO Piano Serisi 100Hz LCD Televizyon, “video display” kategorisinde 2008 CES Tasarım ve Yenilik Ödülü’nü kazandı...
http://www.beko.com/ui/ShowNewsDetail.aspx?newsId=70&sCountry=TR&sLanguage=TR

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area