Ads Area

Bimeks'ten hediye dolu fotoğraf yarışması

Bimeks Teknoport 1. Yaş etkinlikleri çerçevesinde Bimeks, Fotofanclub işbirliği ile 5 Ocak - 3 Mart 2008 tarihleri arasında düzenlediği 'değerlerimiz' konulu fotoğraf yarışmasında fotoğrafseverleri bir araya getiriyor.
Fotoğraf tutkusunu içinde yaşatan her yaşta profesyonel ve amatör tüm fotoğrafseverler bu yarışmada buluşuyor. Türkiye'nin dört bir yanında bize miras kalmış tarihi değerler, üç tarafı denizlerle çevrili ülkemizin sayısız doğal zenginlikleri, toplumsal yaşamımızın vazgeçilmezleri, geleneklerimiz, göreneklerimiz, bayramlarımız, düğünlerimiz, yemeklerimiz, el sanatlarımız, insanımız… Bizi biz yapan tüm değerlerimiz bu yarışmanın konusunu oluşturuyor.
Ülkemizin tarihi, doğal ve kültürel değerlerini unutulmaz karelerde yakalayan fotoğrafseverleri muhteşem ödüller bekliyor. Bimeks Teknoport'un 1. yıldönümüne özel düzenlenen fotoğraf yarışmasında birinci Apple iMac 20'' masaüstü bilgisayar ve Apple Aperture 1.5 profesyonel fotoğraf işleme yazılımı, ikinci Pentax K100D D-SLR dijital fotoğraf makinesi ve üçüncü Kodak Easyshare EX1011 10" dijital fotoğraf çerçevesi ile ödüllendirilecek. Yarışmada ayrıca ilk üç dışında dereceye giren katılımcılara sıralamaya göre 2 adet Western Digital Taşınabilir HDD ve 5 adet HP foto yazıcı hediye edilecek. Jüri Özel Ödülü olarak Toshiba Satellite A200-1VL dizüstü bilgisayar ve ilk 100 kişiye 180 YTL değerinde FotoFanClub Platin üyelik ile yarışmaya katılan herkese 40YTL değerinde FotoFanClub 1 yıllık Silver üyelik hediye edilecek.
Vahşi Yaşam Fotoğrafçısı Süha Derbent, Marmara Üniversitesi Öğretim Görevlisi Emre İkizler, Moda ve Reklam Fotoğrafçısı Tamer Yılmaz ve Erhan Kaya gibi birçok fotoğraf ustasının jüride yer aldığı yarışmanın sonuçları 12 Mart 2008 tarihinde www.bimeks.com.tr ve www.fotofanclub.com adreslerinde açıklanacak. Tüm Bimeks mağazalarından yapacağınız alışverişlerde alacağınız fatura üzerindeki yarışma kodunu kullanarak www.fotofanclub.com adresinden hesabınızı aktive edip yarışmaya fotoğraf gönderebilirsiniz. Yarışma ile ilgili detaylı bilgiyi www.bimeks.com.tr adresinden edinebilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area